Apteekkariksi Mäntsäläläisiä palvelemaan

Minulla on ilo ja kunnia saada palvella mäntsäläläisiä uuden kotoapteekin apteekkarina. Vastaanotto on ollut todella upeaa ja välitöntä mistä suuri kiitos kaikille Teille Mäntsälän asukkaille, jotka olette ehtineet jo käydä minua tervehtimässä. 

Valmistuin proviisoriksi joulukuussa 1993, lähes 26 vuotta sitten. Nuorena proviisorina tieni vei lyhyen apteekkiajan jälkeen lääketeollisuuteen, jossa työuraa karttui 20 vuotta erilaisissa tehtävissä. Työurani alussa apteekkariksi tuleminen oli jotain hyvin kaukaista ja tuntui vaikeasti saavutettavalle päämäärälle. Silloin en voinut kuvitella, että jonain päivänä olisin tässä tilanteessa. Teollisuusvuosien jälkeen toimin työurallani vielä lyhyen aikaa Suomen Apteekkariliitossa edunvalvontatehtävissä ennen siirtymistäni apteekkiproviisoriksi Lauttasaareen. Apteekkiproviisorina toimiessa koin taas sen mukavan tunteen mikä proviisoriurani alussakin minua oli alalla viehättänyt: Mahdollisuus keskustella ihmisten kanssa ja tarjota apuani päivittäisten terveysasioiden ratkaisemisessa. Asiakaspalvelu on todella lähellä sydäntäni ja olen iloinen saadessani tehdä sitä taas joka päivä. Toivonkin että kysytte rohkeasti terveyteen liittyvistä asioista joko minulta tai osaavalta henkilökunnaltani, jotka muuten ovat suurelta osin mäntsäläläisiä.

Kun aloin rakentamaan uutta apteekkia Mäntsälään, visioni on mahdollisimman avara ja valoisa ammattiapteekki, jossa saa nopeaa ja asiantuntevaa palvelua ja joka on lähellä muutakin päivittäistä asiointia. Haluan, että apteekkiin on helppo tulla ja siellä on hyvä asioida.

Lääkeneuvonta ja laadukas asiakastyö ovat keskeisintä apteekkitoiminnassa. Apteekin toiminnot ja logistiikka on järjestettävä mahdollisimman joustavasti, jotta farmaseuttiselle henkilökunnalle jää enemmän aikaa tärkeimpään tehtäväänsä, eli lääkeneuvontaan.

Asiakkaan saama kokemus apteekkipalveluista on mietityttänyt minua paljon viime aikoina. On selvää, että palvelun tulee olla ripeää ja asiantuntevaa. Reseptiasioinnin pitää tapahtua niin, että yksityisyys säilyy. Reseptinpalvelupisteissä onkin kiinnitetty erityisesti huomiota akustiikkaan, jotta palveltavana olevan asiakkaan ja farmaseuttisen henkilön keskustelu ei kuuluisi muiden asiakkaiden korviin. Laaja tuotevalikoima on myös minulle tärkeää. Haluan että asiakkaamme löytävät meiltä kaiken tarvitsemansa terveytensä hoitoon.

Kotoapteekki on auki viikon jokaisena päivänä. Tulen itse olemaan apteekissa paljon paikan päällä ja keskittymään nimenomaan asiakaspalveluun.

Tervetuloa palveltavaksi!