Mäntsälän Kotoapteekki

Mäntsälän kotoapteekki palvelee koko perhettä kotikulmillasi!

Mäntsälän kotoapteekki sijaitsee Citymarketin kiinteistössä aivan Mäntsälän keskustassa. Lääkevalmisteet ja muut apteekkituotteet ovat selkeästi esillä viihtyisässä ja modernissa apteekissamme.

Ystävällinen henkilökuntamme tarjoaa monipuolista, yksilöllistä ja asiantuntevaa palvelua. Kotoapteekki on heti katutasossa. Apteekki on suunniteltu avaraksi. Liikkuminen meillä on helppoa ja esteetöntä vaikkapa lastenvaunujen tai rollaattorin kanssa. Kotoapteekin kattavat apteekkipalvelut ovat ulottuvillasi, kuljitpa sitten jalan, pyörällä tai autolla. Pysäköintipaikkoja löytyy runsaasti sekä katutasossa että Citymarketin pysäköintihallissa.

Valintaosaston laajasta valikoimasta löydät tutut suosikit ja kiinnostavat uutuudet terveyden, kauneuden ja hyvän olon tueksi ja edistämiseksi!

Farmaseuttinen henkilökuntamme neuvoo lääkkeiden turvallisessa käytössä ja auttaa sinua löytämään juuri sopivat tuotteet vaikkapa ihonhoitoon.

Saat nopeaa, asiantuntevaa ja asiakaslähtöistä palvelua reseptien suoratoimituspisteissä. Ne ovat äänieristettyjä, ja sinua palvelee sama henkilö alusta loppuun: apteekkari, proviisori tai farmaseutti.

Asiakas joutuu meillä harvoin jonottamaan

Reseptilääkkeiden varasto on järjestetty menekin mukaan, jolloin oikea lääke löytyy nopeasti ja henkilökohtaiseen lääkeneuvontaan jää enemmän aikaa. Reseptilääkkeitä koskeva lääkevaihto toteutetaan joustavasti asiakkaan toiveiden mukaisesti.

Naapurit

Mäntsälän Citymarketin kiinteistössä naapureinamme ovat ruokakauppa, lastenvaateliike, Alko, posti sekä myös erikoistavaraliikkeitä. Pistäydy käymään tai tule viihtymään pidemmäksi aikaa!

Mäntsälän kotoapteekissa ystävällinen henkilökuntamme tarjoaa nopeaa, monipuolista, yksilöllistä ja asiantuntevaa palvelua.

Lääkevaraston menekin mukainen järjestys varmistaa, nopean lääkkeiden toimituksen. Keskimääräinen odotusaikanne reseptilääkkeissä on apteekissamme vain muutamia minuutteja.

Avarassa ja viihtyisässä apteekissamme lääkevalmisteet sekä muut apteekkituotteet ovat selkeästi esillä. Liikkuminen apteekissamme on helppoa rattailla, rollaattorilla ja pyörätuolilla. Apteekkimme sijaitsee Citymarketin kiinteistössä. Meille on helppoa tulla, liikuitpa sitten autolla, polkupyörällä tai jalan.

  • Saat nopeaa asiantuntevaa, asiakaslähtöistä ja henkilökohtaista palvelua reseptien suoratoimituspisteissä.
  • Henkilökuntamme neuvoo lääkkeiden turvallisessa käytössä ja auttaa sinua löytämään juuri sopivat tuotteet.
  • Hyödyt edullisista tarjoustuotteistamme, ja säästät selvää rahaa.
  • Seuraamme puolestasi reseptilääkkeiden omavastuuosuuden kertymistä. Lääkkeiden KELA- korvauksia voi saada lääkärin määräämistä lääkkeistä, kliinisistä ravintovalmisteista ja perusvoiteista, joita käytetään pitkäaikaisen ihotaudin hoitoon. Lääkekorvauksen saa suoraan apteekistamme ja tarkastamme oikeutesi korvauksiin sähköisesti Kelan ylläpitämästä tietokannasta. Kysely tehdään aina, kun ostat apteekistamme reseptilääkkeitä. Kela-korvaukset muuttuivat vuoden 2016 alusta lähtien. Tällöin otettiin käyttöön alkuomavastuu, joka on uusi osa lääkekorvauksia. Alkuomavastuu koskee kaikkia yli 18-vuotiaita ja sen (50 euroa) täytyttyä Kela maksaa osan korvattavan lääkkeen hinnasta.