Palvelut

Ohessa lista apteekkimme palveluista.

Klikkaa auki ja lue tarkemmin.

Toimitamme resepti- ja itsehoitolääkkeesi nopeasti ja asiantuntemuksella.

Opastamme sinua oikeassa ja tarkoituksenmukaisessa lääkekäytössä. Etsimme sinulle sekä oman lääkityksesi että Kela-korvauksen kannalta sopivimmat lääkemäärät. Voi saada Kelalta lisäkorvausta lääkekustannuksista, jotka ylittävät vuotuisen omavastuurajan. Kun keskität ostoksesi Kotoapteekkiin, seuraamme ajantasaisesti Kela-korvattavien lääkkeittesi omavastuun kertymää.

Meillä on laaja ja kattava tuotevalikoima ja -varasto. Tilaamme sinulle nopeasti ne mahdolliset tuotteet, joita ei ole päivittäisvalikoimassa.

Keskitä asiointisi Mäntsälän Kotoapteekkiin

Säästät ja saat meiltä terveytesi- ja lääkehoitosi kannalta merkittäviä etuja. Liity kanta-asiakkaaksi tästä.

Kanta-asiakkaan edut

  • Alennusta vapaakaupan tuotteista automaattisesti ostokertymäsi mukaan
  • Kanta-asiakastarjouksia vapaakaupan tuotteista
  • Reseptiuusinnat ilmaiseksi
  • Lääkkeiden yhteisvaikutusten seuranta
- Sujuvaa reseptinkäsittelyä kanta-asiakastietojen ansiosta
  • Ensimmäisenä tieto supertarjouksista ja tapahtumista
  • Asiakaslehdet
. Saat apteekistamme ja Mäntsäläläisenä myös suoraan kotiisi Mäntsälän Kotoapteekin asiakaslehden. Apteekistamme löydät myös Terveydeksi! -asiakaslehden. Julkaisuissa on ajankohtaista tietoa terveyden edistämisestä, sairauksien hoidosta ja ennaltaehkäisystä, lääkkeistä ja niiden oikeasta käytöstä sekä apteekkien palveluista.
Tarjoamme palvelun, jonka avulla saat annosjakeluun soveltuvat, säännöllisesti käyttämäsi lääkkeet kerta-annospusseissa yleensä kahdeksi viikoksi kerrallaan.

Annospussien ohella saat ajan tasalla olevan lääkityskortin, josta näet käyttämäsi lääkkeet ja niiden annostukset. Tarkistamme myös kokonaislääkityksesi, eli selvitämme mahdollisesti tarpeettomat tai päällekkäiset lääkkeet. Samalla varmistamme, että lääkkeet sopivat samanaikaisesti käytettäviksi. Tavoitteena on poistaa mahdollisesti haitallisia lääkeyhdistelmiä ja vähentää turhaa lääkekuormaa. Tarkistuksessa esille nousevista lääkityksen muutostarpeista neuvottelemme hoitavan lääkärin kanssa, joka päättää mahdollisista muutoksista.

Ehdotamme aina lääkevaihtoa, mikäli lääkkeesi on vaihdettavissa edullisempaan valmisteeseen. Myös joistakin itsehoitolääkkeistä löytyy edullisempia vaihtoehtoja.

Seuraamme automaattisesti lääkkeiden yhteisvaikutuksia. Otamme huomioon yhteisvaikutukset myös meiltä aiemmin ostettujen lääkkeittesi kanssa. Tarvittaessa varmistamme aina asian lääkärin kanssa.

Autamme mielellämme valitsemaan juuri Sinulle sopivat ihon- ja kauneudenhoitotuotteet laajasta tuotevalikoimastamme laadukasta apteekki- ja dermokosmetiikkaa. Apteekistamme löydät myös allergiaystävällisen, suomalaisen Olivia Klein-kosmetiikkasarjan tuotteet.

Hoitokodeille, kotisairaanhoitoon ja yksityissairaaloille tarjoamme modernin ja asiakaslähtöisen palvelukonseptin. Kysy lisää Kotoapteekin apteekkarilta.

Jos käyt säännöllisesti lääkärissä vähintään kerran vuodessa, mutta reseptisi kaipaa uusimista käyntien välissä, voit tehdä sähköisen reseptin uusimispyynnön apteekissa. Pyyntö käsitellään terveydenhuollossa yleensä kahdeksan päivän kuluessa.

Otamme vastaan kotitalouksien lääkejätteet veloituksetta hävitettäväksi edelleen ongelmajätelaitoksessa. Tuo lääkkeet mielellään alkuperäisissä lääkepakkauksissa. Pahviset ulkopakkaukset olisi kuitenkin hyvä poistaa. Muistathan erottaa joukosta elohopeaa sisältävät kuumemittarit sekä jodipitoiset lääkkeet.

Tukenasi apteekissamme ovat astman, sydänterveyden ja diabeteksen farmaseuttiset yhdyshenkilöt.

Autamme yksilöllisesti valitsemaan sopivat nikotiinikorvaushoitotuotteet tupakoinnin lopettamisen tueksi ja neuvomme mielellämme nikotiinikorvaushoidon toteuttamisessa ja tuotteiden käytössä.

Laadimme apteekissamme Schengen-todistuksen tullia varten, kun matkustat Schengen-alueelle ja sinulla on mukanasi huumausaineiksi tai psykotrooppiseksi aineiksi luokiteltavia lääkkeitä. Saat sen meiltä niistä lääkkeistä, jotka olet hankkinut apteekistamme.

Meiltä saat mm.